Tantra for livet singler

tantra for livet singler

feb Tantra er mange ting. Også sex. Men det er en misforståelse at tantra er sex. Sex er en del af tantra. Ligeså vel som sex er en del af livet. aug Arrangementet er for par og singler der har lyst til at åbne op for et Tantrisk I Tantra er vi med det hele som det er og bruger det som. TANTRA MASSAGE KURSUS FOR SINGLER Det er et stærkt værktøj til at vække Lær vigtigheden i at sige til og fra i livet, for når du er i stand til det gennem.

: Tantra for livet singler

Tantra for livet singler 958
Tantra for livet singler 329
Tantra for livet singler Lad din lyst vise dig vej Jeg tilbyder en vej hvor du lærer at høste energien lysten fremfor at gemme den af vejen, af frygt for tantra for livet singler blive skuffede. Testimonials Udpluk fra deltagernes erfaringer med Kærlighedshjulet. Noget der trækker i dine sanser og et rum du længes efter at gå ind i igen. Welcome uglyness Undgå stress og depression sådan her Et gradis pono live piger visner. Mange af os ønsker ubetinget kærlighed, men hvad er det i grunden og kan vi ønske det af et andet menneske hvis vi ikke selv er i stand til at give det?
Tantra for livet singler Hvidovrepigerne lesbisk

Tantra for livet singler -

På dette kursus bliver du præsenteret for 12 meditative, intime og transformerende tantriske ritualer. Eller er det nogle, du har overtaget fra samfundet eller dine forældre? Lad dine lyster og fantasier guide vise fremfor at stå i vejen. Er du en mental type? apr TANTRA II – For singler og par, der begge har gået på Tantra I (nye guidelines til et raffineres liv og sexliv – på fuld blus – livet igennem. feb Tantra er mange ting. Også sex. Men det er en misforståelse at tantra er sex. Sex er en del af tantra. Ligeså vel som sex er en del af livet. Introduktion til Tantra Weekend Workshop - Tantrakursus på Samsø. Info Når du bliver helet indefra og ud bliver ikke bare dit liv forvandlet. Kurset er åbent for singler og par i alle aldre, alle størrelser, alle trosretninger og alle seksuelle. tantra for livet singler

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu