Massage privat københavn tantra kursus for par

massage privat københavn tantra kursus for par

Tantra massagekursus for par. Tantramassage Kursus. Vil du vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny? Vil du mærke kærligheden imellem. jun Vi kan også bare dreje til højre i stedet for, siger jeg i krydset, hvor vi egentlig skulle til venstre. Jeg har svedige håndflader og flaksen i maven. Første niveau i tantra til par, har vi kaldt: Undervisning i tantramassage til par. I denne session vil fokus være på at (gen)skabe dybere kontakt imellem jer ved at .

Massage privat københavn tantra kursus for par -

Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske er gået pron chat kontaktannoncer sex i det intime samliv og trænger til liv, inspiration, fornyelse, langsomhed og sanselighed. Før nogen øvelser bliver sat i gang vil jeg tale om hvor enormt vigtigt det er i tantra, at lægge mærke til og markere sine personlige grænser, at være helt tro overfor dem og værne om dem. Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard. I aften bliver døren åbnet af en kvinde i lang, rød silkekjole, dyb udskæring og sorte øjne og hår. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. Kurset vil bestå af kropsøvelser, vejrtrækningsøvelser, dynamiske meditationer og delinger. jun Vi kan også bare dreje til højre i stedet for, siger jeg i krydset, hvor vi egentlig skulle til venstre. Jeg har svedige håndflader og flaksen i maven. 6. okt På denne private workshop lærer I et unikt og smukt tantrisk kærlighedsritual. Ritualet består af 9 selvstændige øvelser. Øvelserne er alle. mar Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed. Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Længere weekendkursus.

Videos

Video 2 om Kursus i tantramassage

Massage privat københavn tantra kursus for par -

Så man bliver ikke låst fast til een person med mindre begge ønsker det. Det lykkes ikke ret godt. Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér. Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Undervisning i energi imellem jer Andet niveau i undervisning i tantra til par er: During a weekend workshop and three following evenings, using a tantric approach to life, the SHIVA´S CLUB offers you the chance to embody different aspects utro hjemmeside voksen chat your masculinity connecting your sex, heart and mind. Én torsdag hver måned bliver der en helt ny og enestående chance for jer til at mødes i hjertet og smelte i kærlighed.

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu